LED display, serie 57xx & 5531

Programmeer-LED-display op het voorpaneel

De serie displays vervaardigd door PR electronics worden gekenmerkt door hun flexibiliteit in gebruik en hun stabiliteit. De gebruiker kan eenvoudig configureren via de pc, via schakelaars of direct aan de voorkant met het toetsenbord, tenzij de indicatoren door de fabriek zijn geconfigureerd volgens de richtlijnen van de klant. De bedrijfsparameters zoals grenswaarden, alarmrapporten, schaal en positionering van de komma kunnen ook als volgt worden gewijzigd.

De verschillende soorten indicatoren bieden de volgende mogelijkheden:

  • 57xx: 4-cijferige LED, programmeerbaar frontpaneel of pc, 48x96 mm.
  • 5531: 4-cijferig LCD-scherm, beschikbaar voor Ex- en standaardtoepassingen, 48x96 mm.


Het 57xx-assortiment

We hebben ze de bijnaam "Kwaliteit tegen een gereduceerde prijs" gegeven vanwege hun prestaties van extreme kwaliteit en hun zeer concurrerende prijzen. Ons assortiment omvat alle displaybehoeften voor processignalen (mA, Volt, Pt100, thermokoppel, enz.). 57xx-indicatoren hebben universele input en stroom, waardoor ze unieke apparaten zijn om te vergelijken met andere duurdere indicatoren. Deze kenmerken maken de 57xx-serie tot een interessante etiketteringsmodule. Deze displays kunnen worden geconfigureerd op het voorpaneel en hebben een IP 65-zegel op het voorpaneel. Daarnaast kan de 5715 door pc worden geprogrammeerd voor geavanceerde functies zoals proceskalibratie en specifieke linearisatie.

Typen 5531
Deze display is verkrijgbaar in SI en standaardversies. In de SI-versie kan de indicator worden geïnstalleerd in de zones 0, 1 en 2. Zichtbaarheid in het donker is een kenmerk van deze indicator vanwege de flexibiliteit van de helderheidsinstellingen.

Plus d'info ?

      
PR electronics is een solide bedrijf, bedrijf met het hoofdkantoor in Denemarken. De belangrijkste competentie van het bedrijf is de productie van hoogwaardige analoge en digitale signaal-verwerkingsapparatuur.

Het assortiment omvat een breed scala aan functies binnen signaalverwerking, zoals digitale indicatoren, intrinsieke veiligheidsbarrières, transmitters voor montage in Ex-gebieden, frequentie- / pulsomvormers, drempelrelais, versterkerisolatoren, computers , controllers, signaalomvormers, voeding, temperatuurtransmitters, klepregelaars, etc.
www.prelectronics.com